Kumpulan Lirik Lagu Terbaru, Populer, Terbaik dan Terlengkap

Lirik Lagu Nella Kharisma Pesek Manis

Koleksi Lirik Lagu

Lirik Lagu Nella Kharisma Pesek Manis

Lirik Lagu Nella Kharisma 
Judul : Pesek Manis

Janjane ora pati ganteng
Nanging sliramu nggarai aku kangen
Nyawang esemmu nyawang gagahmu
Nggawe atiku kangen sliramu

Senajan irungmu mbangir neng njero
Nanging sliramu agawe aku tresno
Nyawang netromu nyawang manismu
Priyo bagus gelemo dadi bojoku

Bocah bagus seng tak tresnani
Opo kowe ono seng nduweni
Tresno iki wes nyantol sliramu
Ojo nggawe kuciwo atiku

Bocah manis seng adoh nang kono
Senajan pesen aku tetep tresno
Krungu sliramu neng ati lego
Opo maneh sesandingan nali tresno

Janjane ora pati ganteng
Nanging sliramu nggarai aku kangen
Nyawang esemmu nyawang gagahmu
Nggawe atiku kangen sliramu

Senajan irungmu mbangir neng njero
Nanging sliramu agawe aku tresno
Nyawang netromu nyawang manismu
Priyo bagus gelemo dadi bojoku

Bocah bagus seng tak tresnani
Opo kowe ono seng nduweni
Tresno iki wes nyantol sliramu
Ojo nggawe kuciwo atiku

Bocah manis seng adoh nang kono
Senajan pesen aku tetep tresno
Krungu sliramu neng ati lego
Opo maneh sesandingan nali tresno

0 komentar:

Posting Komentar

Berkomentarlah dengan sopan dan tidak mengandung unsur SARA
Terima Kasih :)