Kumpulan Lirik Lagu Terbaru, Populer, Terbaik dan Terlengkap

Lirik Lagu Via Vallen Ra Ikhlas Lahir Batin

Koleksi Lirik Lagu

Lirik Lagu Via Vallen - Ra Ikhlas Lahir Batin

Netes banyu ing moto
Sliramu sanding wong liwo
Sak tenane aku ra lilo
Mergo kebacur tresno

Tali tresno ing janji
Saiki podo ngelarani
Manging ati ra iso ngapusi
Sliramu sing tak tresnani

Opo ora kelingan
Naliko bareng sesandingan
Janji malah dadi kacedran
Tresno amung dadi kenangan

Tangis sing tak rasakno
Ra bakal ganteni loro
Janjimu uwis kok upacano
Gawe atiku loro

Amung liwat foto iki
Sing biso ngobati hati
Tak pikir malah dadi batin
Aku ra ikhlas lahir batin

Tangis sing tak rasakno
Ra bakal ganteni loro
Janjimu uwis kok upacano
Gawe atiku loro

Amung liwat foto iki
Sing biso ngobati hati
Tak pikir malah dadi batin
Aku ra ikhlas lahir batin

0 komentar:

Posting Komentar

Berkomentarlah dengan sopan dan tidak mengandung unsur SARA
Terima Kasih :)