Lirik Lagu Via Vallen Sepuro

Lirik Lagu Via Vallen Sepuro
Kelingan anggonku mutusi
Kadung tak lakoni sabarmu leh ngenteni
Balesanmu sing ra ngerteni

Tumetes banyu moto sing ngalir ning pipimu
Naliko aku milih lungo
Kabar sing tak percoyo crito sing ora nyoto
Putusanku sing kok getuni

Sepuro aku njaluk sepuro
Wis nglarani atimu
Sepuro masio wis ora biso
Tansah sesandingan awakmu

Loro getun iki aku terimo
Masio tansah tumetes banyu moto
Siji sing tak jaluk amung sepuro
Masio nyandhing wis ora biso

Sepuro aku njaluk sepuro
Wis nglarani atimu
Sepuro masio wis ora biso
Tansah sesandhingan awakmu

Lirik Lagu Populer

Comments

Berkomentarlah dengan sopan dan tidak mengandung unsur SARA
Terima Kasih :)