Lirik Lagu Nella Kharisma Sayang 9

Lirik Lagu Nella Kharisma Sayang 9

Semilir angin sing dadi saksi
Naliko suwe ku ngenteni
Ademe bengi sing tak rasak'e
Tambah gawe kengene ati

Bengi gowoen roso tresnoku
Kanggo slirane sing tak sayang
Udan tolong gowoen banyu moto iki
Roso kangen kepati-pati

Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Tak sadari ugo tak rumangsane
Opo neng kono kowe wes nduwe ganti

Saiki piye kabarmu
Opo seh eling aku
Yen wes mulyo uripmu
Dungaku seneng atimu

Bengi gowoen roso tresnoku
Kanggo slirane sing tak sayang
Udan tolong gowoen banyu moto iki
Roso kangen kepati-pati

Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Tak sadari ugo tak rumangsane
Opo neng kono kowe wes nduwe ganti

Saiki piye kabarmu
Opo seh eling aku
Yen wes mulyo uripmu
Dungaku seneng atimu

Bengi gowoen roso tresnoku
Kanggo slirane sing tak sayang
Udan tolong gowoen banyu moto iki
Roso kangen kepati-pati

Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Tak sadari ugo tak rumangsane
Opo neng kono kowe wes nduwe ganti

Sayang rungokno jerite ati iki
Menangis sedih mengharap kau kembali (2x)

Lirik Lagu Populer

Comments

Berkomentarlah dengan sopan dan tidak mengandung unsur SARA
Terima Kasih :)